OM OSS

Elderly Man Sitting on a Rocking Chair

Vision & värderingar

Vi förstår vikten av att bygga och upprätthålla goda relationer, där engagemang, intresse, respekt och kompetens är grundläggande principer som genomsyrar all vår verksamhet. När du väljer Omfamn Hemtjänst och välkomnar oss in i ditt hem, tar vi på oss en viktig roll och strävar alltid efter att erbjuda en förstklassig nivå av omsorg, stöd och service, där vi lägger till det lilla extra. Alla våra tjänster är skräddarsydda för att möta varje individuell hemtjänstkunds behov och unika förutsättningar. Vi tror på en vårdmodell där kunden står i centrum och där människor, oavsett sin livssituation, ges möjlighet att ta kontroll över sina liv och se fram emot framtiden.

Därför har vi beslutat att vara nära våra kunder, både geografiskt och i det personliga mötet. Vi strävar efter att vara den varma, omsorgsfulla handen som ger den hjälp och det stöd som behövs. Det behöver inte vara svårare än så.

Engagerad & effektiv

Praktiskt, med kärlek

Förutom att prioritera medmänsklighet, tar vi också hand om de praktiska aspekterna. Vår erfarna och kompetenta personal utför regelbunden städning, tvätt, hjälper med toalettbesök, dusch och personlig hygien, samt handlar för och följer med våra kunder på aktiviteter och promenader.

Skräddarsydd

När du väljer Omfamn Hemtjänst, inleder vi även en dialog för att skräddarsy den bästa vården utifrån dina specifika behov och förutsättningar. Tveka inte att kontakta oss för råd och tips redan idag och ta gärna en titt på våra vanliga frågor och svar för ytterligare information.

Rulla till toppen