Servicetjänster

Att leva med funktionsvariationer eller att åldras innebär att nya utmaningar uppstår och livet ställer nya krav. Vardagliga rutiner som en gång var självklara kan nu vara svåra eller smärtsamma att hantera, och våra vanor kan komma i obalans. När förändringar inträffar i vardagen kan källor till glädje och stimulans minska över tid om vi inte får stöd för att bevara dem. Att ha möjligheten att bo kvar hemma i en trygg miljö så länge som möjligt är en rättighet som alla förtjänar, och att bli bemött med mänsklighet och respekt är något som alla ska kunna kräva, oavsett vilka utmaningar vi möter i livet.

Personlig Omvårdnad

Vår personal är här för att hjälpa till med personlig hygien, påklädning och andra dagliga behov för att säkerställa din bekvämlighet och välbefinnande.

Hemtjänst och Hushållssysslor

Vi erbjuder stöd med hushållsarbete såsom städning, tvätt, matlagning och inköp för att säkerställa att ditt hem är rent, organiserat och väl omhändertaget.

Medicinhjälp och Påminnelser

Vi ser till att du tar dina mediciner i rätt dosering och vid rätt tidpunkt genom att ge påminnelser och bistå med medicinhantering enligt dina recept och läkares anvisningar.

Sällskap och Social Aktivitet

Vi tror på vikten av social interaktion och erbjuder sällskap, pratstunder och aktiviteter för att hålla dig engagerad och glad i vardagen.

Personlig Assistenttjänst

För de som behöver mer omfattande stöd erbjuder vi personlig assistans för att hjälpa till med dagliga sysslor och aktiviteter utifrån individuella behov och önskemål.

Hälsosam Livsstil och Fysisk Aktivitet

Vi främjar en hälsosam livsstil genom att uppmuntra till fysisk aktivitet och eventuellt bistå med enklare övningar och promenader för att främja välmåendet.

Hälsosam Livsstil och Fysisk Aktivitet

För de som behöver specialiserad vård eller rehabilitering efter en sjukdom eller skada, erbjuder vi skräddarsydda program och stöd för att underlätta återhämtning och förbättra livskvaliteten.

Trygghet

Med vår hemtjänst kan du känna dig trygg och välinformerad om din vård och omsorg.

Omsorg

Hos oss får du omsorg av välutbildad personal som värnar om din hälsa och välbefinnande.

Värde

Med vår erfarenhet kan du lita på att vi levererar högkvalitativ vård & omsorg till varje person.

Rulla till toppen